9 различни вида черни колиета Choker Стилове в живота

Чукът е близко прилепващо огърлица, носено около шията. Тя може да бъде изработена от разнообразни материали, включително кадифе, пластмаса, мъниста, кожа, метали като сребърно злато или платина и т.н., с различни цветове, но черна огърлица с огърлица дава кралски вид, черен, известен като кралски цвят. Тя дава много хладен външен вид. Черната огърлица с количка поставя фокуса върху лицето и го прави по-красив. Те могат да се носят в различни партита или на ден с приятели. Те може да изглеждат неудобно да носят поради здраво прилягането си, но всъщност те изглеждат неприятно и са много удобни.

Черен Чокер Колие за Жените:

Чокър колие черен цвят може да бъде с всички други цветни рокли. Ето някои от най-добрите черни колиета колиета, които искате да добавите във вашата колекция за ежедневна нужда. което ще ви накара да искате да пазарувате точно сега.

1. тройна черна количка количка:

черно choker

Тройното огърлие на огърлицата има три слоя, които покриват врата, а последните две вериги лежат малко под първото. Тя дава много хладен облик и може да се носи с всякакви дрехи.

2. Черна метална пластина:

черна огърлица-2

Това е обикновен черен чопър, който се фокусира повече върху лицето. В черни метални черни камъни могат да се добавят, което ще даде блестящ вид. Тази дръжка може да върви с поли, а също и с други рокли с светъл цвят като бял, бял и др.

3. Черен слаб слой Choker:

черно-слаб слой-огърлица-necklese

Черният кльощав пластмасов слой е многоклетъчен плат, в който слоевете не са отделно разделени. Прилича на купчинка. Черното огърлица на колие ще събере цялото внимание и ще даде невероятен външен вид. Тя може да се носи с върха на рамото, така че наистина се откроява.

4. Черен верижен чанкер:

черно-верига огърлица

Чукът от черна верига ще ви даде много елегантен вид. Лицето няма да изглежда тежко да го носи. Чукът на веригата може да бъде добавен с малък висулка, който ще го направи забележим. Тази ударник може да се носи редовно с прости върхове.

Виж повече: Бял хокер

5. Черен кожен чокер:

черна огърлица-5

Кожата винаги е на мода, но с кърпа те са изключителни. Това е обикновена черна количка без никакви дизайни, които изглеждат очарователни. Блондинка с черна кожена дръжка ще изглежда зашеметяваща. Те могат да се добавят с върха на реколтата или дантелена риза.

6. Черен дантелен чокер:

черна огърлица-6

Черната дантелена джунгла се предлага в различни дизайни и модели. Някои модели дават формата на врата. Те са много леки и изглеждат красиви. Камъните и веригите, добавени към него, правят това да изглежда по-красиво.

Виж повече: Стерлинг Стърджър

7. Черен кадифе:

черно кадифе-choker7

Черният кадифен кадифе дава много елегантен вид, особено когато се прибавя малък висулка. Те не са нито много широки, нито тесни. Тя може да се добави с всякакви дрехи.

8. Black Bow Choker:

черно-лък-нашийник

Чукът от черен лък има предна част. Тя изглежда като шал, носена, ако е широка. Дори и конецът за черна лъскава козина дава много нежен вид, когато се носи на черни рокли.

Виж повече: Чокър Velvet

9. Черен филтър:

черна огърлица-9

Черното усещане за задушаване изглежда като вълнен плач. Неговите тъкани дават този външен вид. Те са уникален поглед сам по себе си. Когато веригите се добавят към задушаване, те се превръщат в шедьовър.

Ударът е аксесоар, носен около врата. Той е бил използван преди години, тъй като дава много нежен и стилен външен вид. Те са отново в стил. Шапка стил Choker са доста проклетни страхотно. Това е ежедневен аксесоар и може да се носи навсякъде в колежи, партита и др.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 79 = 80