9 най – добри колоездачни каски Стилове в живота

Каските за велосипеди са решаващ елемент за осигуряване на безопасността на велосипедистите. Тези каски са специално разработени, за да предотвратят наранявания на главата, които могат да бъдат причинени в резултат на удар. Те също така помагат за предотвратяване на страничните ефекти, свързани с тези въздействия, като периферно зрение. Всъщност имаше дебат дали използването на каска трябва да стане задължително, особено в случая на деца и жени.

Колоездене helmets

Тези каски за колоездене не трябва да бъдат прекалено тежки и трябва да имат и възможност за вентилация, тъй като колоезденето може да стане доста интензивна дейност. Ето някои от най-добрите каски за колоездене.

Сгъваема каска:

9 най - добри колоездачни каски Стилове в живота

Нищо не е по-удобно от сгъваем каска за колоездене, който може да се съхранява далеч, когато не се използва по време на колоездачна експедиция. Този класически бял шлем е елегантен, стилен, чист и функционален. Подходящи както за мъже, така и за жени, прорезите в средата позволяват циркулация на въздуха. Тази каска е чудесна опция при колоездене през горещи и влажни места.

Стилната каска:

9 най - добри колоездачни каски Стилове в живота

Простата сива и бяла комбинация от цветове на тази каска за велосипед й придава елегантен стил. Използването на интересни геометрични линии също така издига дизайна от светски до изключителни. Интересният дизайн го прави задължителен сред младежите. Появата на порите от всяка страна на каската е добавена, за да осигури циркулация на въздуха.

Виж повече: Cool аксесоари за колоездене

Прилепната каска:

9 най - добри колоездачни каски Стилове в живота

Тази елегантна и модерна каска има допълнителна полза от факел, поставен на гърба на шлема. Факелът е задвижван от акумулатор и е особено полезен при нощно колоездене. Той също така позволява на другите да карат колоездене с вас да пазят раздел за вашето местонахождение.

Женската каска:

9 най - добри колоездачни каски Стилове в живота

Тази тюркоазна синя каска ще направи великолепен аксесоар за колоездене за жени, които обичат цветя и които не се страхуват да прегърнат женствеността си. Простият дизайн с намек за бяло е това, което го прави стилен. Има 3 - 4 въздушни пори, за да се гарантира, че във вътрешността на каската има достатъчно въздух.

Виж повече: Най-добър цикъл обиколки

Градска колоездачна каска:

9 най - добри колоездачни каски Стилове в живота

За тези велосипедисти, които обичат стила си и искат да я включат в колелото си, този градски вдъхновен велосипеден шлем е перфектен. Металната повърхност е полирана и елегантна и излъчва блясък, който ще изглежда привлекателен, когато бъде изложен на слънчева светлина. Мекото омекотяване във вътрешността на каската ще предпази главата в случай на падане. За циркулация на въздуха се добавят и огромни пори.

Пламъкът, вдъхновен от пламък:

9 най - добри колоездачни каски Стилове в живота

Тази каска, вдъхновена от черна пламък, е много популярна сред днешните младежи. С пори, оформени като пламъци, тази стилна шлема със сигурност ще направи изявление. Също така, шлиците, които се намират на каската, ще гарантират, че велосипедистът ще се радва на добра циркулация на въздуха. Леката текстура ще гарантира, че велосипедистите няма да се притесняват за допълнителното тегло.

Виж повече: Дамски кожени ръкавици

Прилежаща към околната среда каска:

9 най - добри колоездачни каски Стилове в живота

Този сгъваем шлем е вдъхновен от външния вид на Armadillo. Тази каска също е лека, освен че е икономически ефективна. Също така, това ще помогне за опазването на околната среда, тъй като е 100% рециклируем. Също така има елегантен и стилен дизайн, който ще изглежда добре както на жените, така и на мъжете.

Каската, устойчива на изпотяване:

9 най - добри колоездачни каски Стилове в живота

Този черен шлем може да изглежда малко прекалено тежък, но е лек. Устойчивият на пот аспект на каската предотвратява натрупването на пот в косата, което може да доведе до загуба на коса по-късно. Стратегически разположените процепи на горната част на каската осигуряват циркулация на въздуха.

Женска дизайнерска каска:

Женско Designer Helmet

Железопътните колоездачи винаги оценяват използването на забавни цветове в каските си. Затова тази каска с цвят на дъга е идеалният аксесоар за тях. Използването на смели цветове и добавянето на цепнатини за осигуряване на циркулация на въздуха допринасят за това каска, която трябва да има.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

61 − 53 =