9 Красива пеперуда висящи дизайни с изображения Стилове в живота

Животните обикновено се използват като символ, общоизвестно е, че пеперудите представляват огромна трансформация, те са чудо на природата, като се започне като едно нещо и се превърне в нещо друго. Различните култури придават различно значение на пеперудите. Макар че истинската пеперуда не може да се носи от един, но определено може да бъде и висулка за пеперуда.

красив-пеперуда висулка-дизайн-за-колиета

Те могат да бъдат намерени в скъпоценни и плакирани метал, кристал, акрил и др. Прикачена пеперуда добавя към нея усмивка на лицето, вдига духа си и разпространява радост. Това е чудесен начин за аксесоари. Толкова много дизайни на висулка пеперуда обърква, тук са някои от най-добрите проекти, за да изчистите объркването си.

Дизайн на висулки с пеперуди:

1. Двойна висулка в пеперуда в сребро:

двойно-пеперуда pendant1

В двоен пеперуда висулка две пеперуди са или прикрепени хоризонтално или вертикално прави висулка изглежда дълго. Размерите на пеперудите са различни, когато се поставят вертикално, което ги прави красиви. Двойният висулка за пеперуда, когато е прикрепен към тънката верига, прави външния вид още по-хубав.

2. Дизайн на висулка с крило на пеперуда:

пеперуда крило pendant2

Висулката на крилото на пеперудата съставя само крилата на пеперудата или страничния изглед на пеперудата. Той идва в различни цветове и дори има артистични дизайни върху него. Цветният висулка със съответстващи екипировки ще направи един вид елегантен.

3. Дизайнер Beaded Butterfly висулка:

профилиран пеперуда pendant3

Огърленият висулка с пеперуда ще ви даде фънки вид. Има струни от мъниста в крилете на пеперудата. Те могат да бъдат многоцветни или един цвят. Те са много деликатни и трябва да се борави с тях.

4. Мулти камък пеперуда висулка:

мулти-каменна пеперуда pendant4

Тъй като има толкова много цветни камъни, които са представени в пеперуда, изглеждат много хубави. Като различни цветни камъни в различни крила определено ще направи очарователен вид.

Виж повече: Сребърен кръст висулка

5. Пеперуда в сърцето висулка:

пеперуда в сърцето pendant5

Само пеперудата като висулка няма да изглежда толкова готино, но когато се добави със сърце, тя ще добави цветове към външния вид 100 пъти. Пеперуда в сърцето висулка може да се носи от всички за прост и хладен външен вид.

6. Вентил пеперуда висулка:

ретро-пеперуда pendant6

Старото е злато, но тази фраза го удовлетворява много. Обикновените висулки на пеперудата са с тъмен цвят, но изглеждат красиви, когато в тях са поставени малки камъни. Те могат да бъдат достъпни при традиционните събития.

Виж повече: Сърцевидни висулки

7. Множество висулки с пеперуди:

множествен butterflies7

Когато една пеперуда може да направи външния вид страхотно, а след това просто мисля за множество пеперуди. Пеперудите, прикрепени един към друг, изглеждат по-красиви. Те приличат на колие с висулка на пеперуда.

8. Златен дизайнер:

злато пеперуда pendant8

Този висулка златна пеперуда дава много кралски вид. Те могат да се носят с всякакви дрехи и цветове, но когато се украсяват с черно, грациозният външен вид се получава.

Виж повече: Златна любовна висулка

9. Сребърна висулка дизайн пеперуда:

сребро пеперуда pendant9

Сребърен медальон висулка е клас в себе си. Този бял метал определено ще направи красотата ценен. Диамантите, когато се добавят към него, го правят да изглежда по-ослепително и лъчезарно. Те могат да бъдат украсени с всякакви дрехи. Това е по-известно в младите момичета за ежедневието.

Пеперудата е символ на нов живот и отдаване под наем на стари цикли и намиране на истинската вътрешна себе си. Пеперудата ни призовава да разширим крилата си и да продължим напред с радост и да намерим своето място в живота. Освен това е и моден символ. Медальонът висулки се носят с гривни, огърлица, за да добавите стил и да изглеждате зашеметяващо. Те са грабежът на вниманието, който го прави жизнена. Огърлицата на пеперудата се предлага в различни дизайни и модели, за да летят по един начин. Тя може да се носи от всяка възрастова група и навсякъде.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 18 = 28