25 различни вида сватбени пръстени за жени и мъже

Сватбените пръстени и традицията на подхлъзване на сватбен пръстен в пръста на съпруга ви е възхитителна церемония, която е запомнена през целия живот. Пръстените, които се обменят, означават много за младоженците. Красивите пръстени играят част от обещанията, които се правят един на друг, че те винаги ще бъдат там един за друг, независимо кое време идва в живота, било то добро или лошо. Казва се, че сватбеният пръстен се носи на пръста на левия пръстен.

различни типове-на-сватбени пръстени-за-жени-и-мъже

Причината за това, че се носи върху конкретния пръст, има значителен смисъл. Левият пръстен пръстен носи вената, която се нарича вена на любовта, която е директно свързана със сърцето, вената, която се нарича "вена аморис", е вената, която носи любов и чувства към сърцето. И заради това любовта на двойките е свързана завинаги със сърцето чрез натискането на пръстена върху пръста.

Въпреки това традициите се променят в течение на времето, днес тя се счита за церемония, която трябва да се прави в сватби. Хората обменят сватбени пръстени по традиции и след това те също се отстраняват в замяна с други пръстени понякога. Въпреки че има хора, които все още смятат истинските чувства, които означават с носенето на сватбените пръстени завинаги на пръста им през целия живот. И защо не! Истинската любов винаги трябва да се разглежда като символ, който винаги е с вас.

Видове of Wedding Rings

Носенето на сватбения пръстен показва на света, че сте ангажирани с някого. Пръстенът показва на света колко ви съпруг означава за теб в живота ти. Сватбеният пръстен ви кара да се чувствате близо до любовта си всеки път, когато го усетите на пръстите си, дори когато сте далеч от съпруга си. И когато сте със съпруга си, сватбените пръстени ви карат да усетите любовта, която е завинаги с вас и да носи блясък на съчетание между вас и вашия съпруг.

Красиви сватбени пръстени с картини:

Сватбените пръстени днес имат голямо значение дори и с дизайна на тях. Получаваме разнообразие от красиви и прекрасни дизайни, които винаги показват любовта и привързаността на двойките.

1. Обикновени златни сватбени пръстени за двойки:

прост-обикновен злато сватба-rings1

Когато стигнем до истинската любов, се казва, че не е нужно да се отдава. Обещанията трябва да пазят да не се показват. Когато става дума просто за проследяване на традициите, може да се направи с прости и елегантни дизайни на сватбени пръстени. Обикновеният златен пръстен с широк размер изглежда толкова обещаващ, отколкото дизайнерските пръстени. Простотата на обещаващите пръстени ще остане винаги на пръста без никаква загуба или амортизация.

2. Сватбени пръстени с пръстови отпечатъци за двойки:

пръстови отпечатъци-сватба-ring2

С новия стил и дизайн, обещанията също се правят по-атрактивно. Хората са избрали да правят сватбени пръстени с пръстовите си отпечатъци. Пръстените за пръстови отпечатъци идват от различни метали, включително злато, сребро, платина, червено злато и паладий. За да направите отпечатъка върху пръстените, булката и младоженеца гравират пръстовите си отпечатъци дълбоко, така че да се видят дълбоко. Отпечатъците се правят в неутрален или оксидиран завършек, а също и с малки отпечатъци от пръсти или с пръстов отпечатък при размера на живот.

3. Съответстващи сватбени пръстени в сребро:

съвпадение-сватба-rings3

Съответните пръстени или казват, че сдвояващите пръстени са един от двойките пръстени, избрани от любовни двойки, направени един за друг. Подобно значение, направено един за друг, се предава от съответстващите пръстени, които се правят за булката и младоженеца. Когато се съберат заедно, те правят пълно сърце. И когато не са заедно, пръстените им напомнят за партньора си.

Виж повече: Пръстени за момичета.

4. Сватбени пръстени в розово злато:

сватбени пръстени-In-розов gold4

А розов златен пръстен е не по-малко от платина бижута. Красотата на розовия златен пръстен също е чудесен. Редица от бели и розови диаманти, които се сменят в редица части, изглеждат привлекателни. И бял голям кръг среден диамант коронки на пръстена изглежда страхотно.

5. Обикновено злато пръстен Diamond злато:

прост-диамант, злато сватба-ring5

Елегантен и красив дизайн на сватбени пръстени също подрежда диамантните пръстени. Вечнозелените диамантени пръстени винаги са били избрани първо, за да спечелят сърцата на вашата дама. Блестящият блясък на белия диамант винаги винаги предизвиква искрица в очите ви, когато го погледнем. Обикновеният пръстен с голям бял диамант в центъра на короната на върха изглежда невероятно дори и сред дизайнерските пръстени.

6. Пеперуда Vintage Роза златен сватбен пръстен с Сърцевината форма диамант:

сърце Shape Diamond Butterfly Vintage Rose Gold Wedding Ring

Красива визия роза злато модел е осеян със сърце форма диамант в центъра и сладък малко пауст диаманти, което пеперуди йон пръстен групата го прави прекрасен дизайн.

Виж повече: Мъжки пръстени.

7. Възглавница Cut Розово златен сватбен пръстен:

възглавница-светло-розово злато сватба-ring7

Куха принцеса изрязала бял диамант, набит на розови диаманти, и отново слой от розова златна рамка, поддържащ дизайна, дава красив мъжки сватбен пръстен. Пръстенът на пръстена също е осеян с бели диаманти, които го правят по-красив.

8. Възглавница Изрязана усукана настилка Диамант Сватбен пръстен:

възглавница нарязания-усукана проправи-диамант-сватба-ring8

А брезент, изрязани усукани диамант сгънати сватбен пръстен изглежда очарователен на пръста на булката. Деликатният дизайн на сватбения пръстен, направен в розово злато, привлича дори в тъмната нощ. Принцесата изрязана диамант в центъра изглежда страхотно, както добре.

9. Princess Cut Diamond Сватбени пръстени:

принцеса нарязани диамант-сватба-ring9

Принцесата отряза голям бял диамант, увенчан в центъра, прилежащ към фини кръгъл диамант на пръстена, дават фантастичен вид.

10. Двойка бели златни пръстени:

бяло злато двойка-сватба-rings10

Бяло злато диамант скъсани сватбени пръстени в двойка за мъжете и жените дизайни са очарователни. Дамският пръстен е проста, с тънък дизайн, а мъжкият пръстен е дебел и широк, с диамант, заострен в центъра.

11. Бяло злато Micro Pave Diamond Сватбени пръстени:

бяло злато микро-настилка-диамант-rings11

А микро пауза диамант шипове сватбени пръстени също са много търсени в сватби на високо общество. Блестящите части на диамантите с микропрегради са много благоприятни сред много хора. Погледът на такива пръстени винаги е похвален, когато се носят.

12. платина Комплект сватбени пръстени за мъже и жени:

платина-мъже и жени-настроени-сватба-ring12

Платинните сватбени пръстени са по-скъпи и изключително направени страхотни. Комплектът от неговите и нейните сватбени пръстени се състоят от два пръстена за булката и един за младоженеца. Булката има два пръстена, които се състоят от един с обикновен диамантен пръстен, а другият - със занаяти, разфасовки и диаманти. Пръстенът на младоженеца е по-голям по размер и има подобен дизайн съвпадащ с този на булката.

13. Уникални сватбени пръстени за двойки Сребро:

уникална сватба-rings13

Ръчно изработен сватбен пръстен, който показва истинската любов, която искате да дадете през целия си живот на вашия съпруг. Красиво издълбаните пръстени са такива, които могат да отразяват същите чувства. Красивата дърворезба е проста, макар и невероятна в собствените си красиви дърворезби.

14. Ruby Stud Сватбен пръстен за мъже:

рубин-родословна сватба-ring14

Сватбеният пръстен на рубинен нос е античен дизайн, избран за кралски вид. Мъжкият дизайн пръстен е дебел и голям, който приляга почти на голяма част от пръста. Флоралното оформление, направено на тялото на пръстена на пръстена, е направено с minakaari работа, а центърът с рубин и паяжи диаманти около него. Пръстенът дава кралски вид.

15. Индийски златни пръстени:

индийски стил-ретро-сватба-ring15

Индийски стил на сватбен сватбен стил е също така един от високо избраните дизайни. Филигранна конструкция с усукани линии, прикрепени един към друг, което прави красив широк дизайн на колан. Уникалният модел на пръстена е прост, но изключителен по свой начин.

Виж повече: Дизайн на годежен пръстен.

16. Имена гравирани сватбени пръстени:

Имената гравиран-сватба-rings16

Сватбените пръстени, които също се считат за обещанията да се носят завинаги, имат значително значение. Двойките също избират да изрежат имената на съпрузите си на сватбените си пръстени, за да направят пръстените по-обещаващи и изпълнени с любов. Гравирането на имената на сватбения пръстен ги кара да усещат близостта на съпруга си, където и да отидат.

17. Традиционен индийски булченски пръстен в злато:

традиционен индийски-булчински-ring17

Традиционен индийски булчински пръстен се вижда най-вече с изработен златен дизайн. Целият жълт златен пръстен се избира като наследствена бижутерия за булката. Изящното изкуство, направено в малките дизайни на пръстена, е много стар дизайн.

18. Традиционен индийски сватбен пръстен за младоженеца:

традиционен индийски-младоженеца сватбата ring18

Традиционният индийски сватбен пръстен за мъже се вижда най-вече в жълто златно дебело оформление с изпъкнали бели диаманти, най-вече в квадратни форми или един единствен диамант в центъра. Големият пръстен се показва на мъжки пръст.

19. Южна индийска шарка Сватбени пръстени за жени:

юг-индийски-модел-сватба-rings19

Южно индийската бижутерия винаги е проектирана с традиционно докосване в нея. Традиционният дизайн на лакшми или, както се казва, пръстенът на vanki lakshmi е известен в южните индийски сватби. Дизайнът на пръстена е във форма V, изработен от червени и зелени диаманти или само златни дизайнерски пръстени.

20. Дизайнерски момичета Сватбен пръстен:

дизайнерски-момичета-сватба-ring20

Дизайнерски парчета в сватбените пръстени са избрани много по-малко. Вероятността от излизане на диаманти може да се появи често. Въпреки, че страхотните дизайни често се пренебрегват. Голям диамантен щифт над златен пръстен, който е прокарал диамант, обвит наоколо, изглежда много красив.

21. Дизайнер Два тона сватбен пръстен за мъже:

дизайнер-двуцветна-мъже-сватба-ring21

Два тона пръстен модни бижута е мода сред дизайнерски пръстени. Принцесата отрязан диамантено оформен пръстен е с мъжки дизайн. Средната част на пръстена е направена в бяло злато, а останалите с жълти и бели златни ленти. Възхитителният образец блести главно върху пръста на съпруга като обещание от нейно име.

22. Пинк Diamonds Бял златен сватбен пръстен за момичета:

розови диаманти-бяло злато сватба-ring22

Прекрасният розов диамантен пръстен по случай сватба създава много красива памет в живота на двойките. Розовата триъгълна форма нарязани диаманти и малки розови диаманти, подредени изглеждат много хубаво на платинения пръстен.

23. Скъпоценни камъни гравиран сватбен пръстен:

скъпоценен камък-гравиран-сватба-ring23

Дамата има достатъчно късмет, за да има такова скъпоценно бижу и съпругът, който я е избрал. Червеният рубинен диамантен пръстен може да бъде един от най-добрите избор да бъде направен като сватбен пръстен за вашата прекрасна ще бъдете съпруга. Атрактивният пръстен с рубинен диамант в центъра на цветята, проектиран с малки рубини и бели диаманти, е прекрасен модел във всички. Червеният пръстен на пръста на красивата дама винаги ще бъде блясък и похвали всеки път, когато се носи.

24. Сапфир злато над стерлинги мъже Сватбен пръстен:

сапфир-злато-над-стерлинги-мъже-сватба-ring24

Сапфир скъпоценни камъни се виждат най-вече с мъжко облекло. Сватбени пръстени със скъпоценни камъни са много на мода в наши дни. Атрактивният облик на цветни камъни, вградени с бели диаманти, имат отличителен вид всеки път, когато се носят. Когато тъмносин камък от сапфирен скъпоценен камък в принцеса се срязва между диаманти в жълто злато и платинени ивици между тях изглежда много богат и кралски.

25. Стилен сватбен пръстен в бамбук Дизайн:

стилна сватба-пръстен настройка в-бамбук-design25

Бамбуковият дизайн в пръстените също има различен външен вид. Плоските дизайни по модела на пръстена дават рекорден облик. Пръстенът е кухи във вътрешността и е лек като цяло. Но релефният вид на пръстена е прекрасен и доста привлекателен.

Ако откриете перфектен сватбен пръстен за брака си, ще получите голямо разнообразие от дизайни, категоризирани в много дизайни. Можете да изберете име на гравиран модел или пръстени с гравирани пръстови отпечатъци. Можете също така да получите инициали, свързани гравирани върху пръстените. Съществуват разновидности на дизайни и в диамантени пръстени. Платиновото съкровище носи различен ход, а розовите златни пръстени също са уникални.

Ако искате да изградите силен живот заедно и знаете, че сте създадени един за друг, вашите сватбени пръстени също могат да бъдат символизирани със смислени цитати. Сватбените пръстени обещават един на друг бижута, които да се носят през целия живот. Изборът на сватбения пръстен трябва да бъде уникален и да бъде избран от булката и младоженеца заедно. Изборът не се прави често, така че правилният избор ще направи връзката ви през целия живот здрава и прекрасна.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

+ 21 = 31