16 красиви име Locket дизайни за мъже и жени Стилове в живота

Locket е парче аксесоар или украшение, което подобрява красотата на деколтето, както и ви прави красиви и модерни. Локовете са част от бижутата от векове и се носят от кралските семейства.

име lockets

Тя е изработена върху различни метали като злато, сребро, мед и т.н. Имена са релефни върху тези метали много художествено и скъпоценни камъни като диамант или Swarovski също могат да бъдат настроени с тях, за да се подобри красотата на медала. Тя отново се върна към действие и стил!

Различни видове лодки с имена:

Можете да получите име lockets в различни форми и дизайни точно както ви харесва. Но чудейки се какви са дизайните на медали, които бихте могли да опитате? Ето някои златни медали с имена.

1. 22 грама златно сърце с релефно име Locket:

указателни медалиони-дизайн-златно сърце име релефни-медальон

Този дизайн на златна меча е изработен от 22 ct злато и можете да показвате името си много артистично в средата. Медальонът е във формата на сърце, в което получавате стила си и на различни форми. Защото златото ослепи, подобно на това и името ви зашеметява с него. Тъй като златото никога не излиза от модата, безопасно е да притежавате висулка от златна сърцевина за вас и да изглеждате невероятно. Така че, нека се опитаме да го напишем, пише името ви на медальон на сърцето.

2. Неограничено име Locket In Silver:

указателни медалиони-дизайн-безкрайност с форма на име-медальон

Както името описва, всеки един от нас иска връзката ни да трае безкрайно години. Тази красива бижутерия може да добави красота. Медальонът е изработен от сребърен метал и бихте могли да ги получите в различни метали, както и в стил и тази медальон е добре пригодена да бъде носена с случайни и дори на хладни терени.

3. Персонализирано златно име Lockets за двойки:

указателни медалиони-дизайн-персонализирани-два-указателни медалиони

Много хора обичат да имате лично докосване във всяка своя принадлежност, дори и в орнаментите, които носят. Ако това ви харесва, това име метъл дизайн добавя лично докосване. Тя може да задържи вас и името на партньора ви и да изглежда невероятно. Можете да изрежете името във всякаква форма на медальон, който желаете, който обгръща вашата личност и стил.

4. Мамо релефни лостове с камъни:

указателни медалиони-дизайн-майка-релефно-медалиони-с-камъни-4

Тъй като майките са неотделими от душата ни, тези имена могат да бъдат почит към майките. Тази медальон има магическата дума "мама", която е релефна и дори можете да оформите някои истерични скъпоценни камъни в долната част на азбуката. Можете дори да измислите любимите си цветни камъни на майка си. Името на тази име може наистина да е специална.

5. 14 Карати от бяло злато:

16 красиви име Locket дизайни за мъже и жени Стилове в живота

Медальонът е изработен в 14-каратово бяло злато и тук можете да окачите името си като медальон, който го прави видим за света. Можете да ги закачите в различни видове възли, за да подобрите красотата на медала, както и деколтето. Този тип шалтета са идеални за всякакъв вид екипировка, която сте ви накарали да се възползвате от своя стил и мода.

6. Лостове с име на фамилия:

указателни медалиони-дизайн-медалиони-с-семейно име-релефни

Тъй като ние всички искаме семейството ни да остане близо до сърцето ни, така че тази медальон ще работи. Както в медала, можете да създавате художествено името на всички членове на вашето семейство и да ги държите близо до сърцето си. Между медала можете да разполагате със знаци с диаманти и цветни камъни, които увеличават красотата на медальон с много гънки. Този тип персонализирана медальон е перфектен за човека, който обича неговото семейство изключително.

7. Locks на метални имена на Sliver:

указателни медалиони-дизайн-сребърен метал-указателни медалиони

Можете дори да проектирате медальото си в сребро, където името може да бъде гравирано върху сребърния бар. Тя изглежда много проста, но има стил и докосване на елегантност. Медальонът е обесен с различни видове възли, които му придават различен вид.

8. Каратово златно каре с азбука:

указателни медалиони-дизайн-18-каратово злато-медальон-с-азбуки

Някои хора харесват инициалите си на медала, а понякога и първото писмо на името им. В тези видове шалтета можете да калиграфия на азбуката в собствения си стил и начин, правейки го уникално и различно. Тук медальонът е направен от 18 каратово чисто злато и скъпоценният диамант е осеян в края на азбуката, за да изглежда страхотно. Този дизайн на златна меча с името няма да излезе от модата. Другото най-често срещано име е името на медала.

9. Дизайн на дизайна на Diamond Locket:

указателни медалиони-дизайн-диамантени-указателни медалиони

Светлината на диаманта е нещо, което ви прави неустоими и ви придава кралски облик. Медальонът е изработен от злато, а над името "диаманти" са релефни, което го прави кралски и елегантен. Медальонът е идеален за носене на ежедневна база, както и понякога също ви кара да изглеждате елегантно и зашеметяващо. Какво ще кажете за това име на персонализирано име??

10. Спортни име Locket дизайн за мъже:

име-медальон-велосипед

Този тип медальон би бил идеален за човека, който е влюбен в спорта. Медальонът е във формата на велосипед, а колелата са с релефни диаманти, а в близост до седалката можете да създавате името си. Тези видове шалтета изглеждат елегантни и се открояват като скъпи. Изпробвайте името на тази име.

11. Ключалки с формата на кръг:

указателни медалиони-дизайн-кръг форма-указателни медалиони

Този тип шалтета е много очарователен и придава хладен поглед на потребителя. Това е кръгла форма на медальон, където са гравирани мотиви и там можете да релефирате вашето име или любимо име. Тези шалтета изглеждат добре на тийнейджърките, като им дават стил и мода. Това обикновено е фънки медальон, който можете да носите.

12. Заключване и ключови имена двойка имена Lockets:

указателни медалиони-дизайн-заключване и-ключови указателни медалиони

Тъй като всички искаме да запазим ценните си неща в ключалката и ключа и да искаме да ги запазим в безопасност, подобно значение означава това мече. Ти гравираш името си върху тези ключалки, съобщавайки на света, че го имаш безопасно. Това ви кара да изглеждате готино и е идеално мече или тенис и нощни партита както за момичета, така и за момчета.

13. Наименования на китара:

китара-образна-указателни медальон-проекти

Този вид медальон описва вашата любов и страст към музиката. Медалът е във формата на китара, а отгоре е прикрепена малка миниатюра от сърце, показваща вечната любов към музиката. Можете да получите тези шалтета в различни форми и дизайни и да изберете според вашия избор и стил. Това метъл име на китарен стил е още един популярно избран дизайн.

14. Ом И Ганешжи име лодки:

указателни медалиони-дизайн-OM-и-ganeshji-указателни медалиони

Този вид медальон показва вашето духовно отношение и вяра в Бога. В тази медальон думата "ОМ" и лорд Ганеша са изработени по красив начин, а между рудрашкия камък е релефно дават на тази медальон мощна визия. Можете също така да изрежете името си до тази, ако искате.

15. Розово златно име локомотиви за двете момчета и момичета:

указателни медалиони-дизайн-розови златни-указателни медалиони

Розовото злато е метал, който е комбинация от злато и мед и широко се използва за производство на бижута. Тъй като това е комбинация от две сплави, изходът и завършването на това бижу е различен и има елегантен вид. Това е скъп метал и е много популярен сред жените. Медалът е с лъскаво покритие и можете да калигирате името си според вашия стил.

16. S име Locket със златна верига:

С Name Locket With Gold Chain

Това е персонализирано златно медалче със S азбука. Релефният дизайн на цветята и прикачения символ на любовта придават уникален вид на медала. Това ще бъде най-доброто парти за жени. Той може да носи и като знак на любовта.

Локовете с имена са станали модно изявление за мъже, жени, както и тийнейджъри дори, обожавам тези видове шалтета. Медальонът може да се носи с всякакъв вид екипировка, която носите и да направите вашето виждане по-ясно. Получавате различни видове шалтета, които биха могли да отговарят на вашата индивидуалност и могат да бъдат вашият най-добър аксесоар в бижуто ви. Опитайте да ги персонализирате така, както ви харесва. Така че е време да изследвате дизайна и да вземете името на медала за вас.

Leave A Comment

56 + = 60