15 Последни и красиви Beaded Колиета дизайни Стилове в живота

Мъничките са малки декоративни предмети или материали като перла, камък, черупки, стъкло, дърво или пластмаса и т.н. Те са с различни форми и размери, върху които се пробива малка дупка, така че да може да се вкара в огърлица или всяка друга форма бижу. Колиетата мъниста изглеждат много привлекателни, както можете да ги направите според творчеството си. Можете да проектирате или създадете свой собствен огърлица с помощта на мъниста и може да даде всяка форма, която желаете.

профилиран колие-дизайн

Тези бижута изглеждат много елегантно на деколтето ви и е много лесно да се носят с всякакви дрехи, които сте удобни.

Атрактивни и Сладки Beaded Колиета дизайни за жените

Нека да погледнем на топ дизайнерски колиета в тенденция:

1. Многоцветен златен бижута Колиета:

мулти-направление злато Дюшеме-necklace1

Beaded огърлица може да бъде проектиран в няколко направления, всяка от които има различни дизайни и модел. Тази огърлица е изработена от златни мъниста и блясъкът от злато ви кара да изглеждате пропити и вие блясвате в тълпата. Тези огърлици са на скъпа страна, така че можете да решите линиите според вашите средства.

2. Зелена топчета Колие в цвете Форма:

зелени-мъниста-колие-в-цвете-shape2

Цветът зелен символизира просперитета, природата и благополучието на хармонията. Тъй като зеленото е свързано с природата, зеленото колие винаги привлича видението на хората. Тази огърлица е изработена със зелени мъниста в цветна форма, като по този начин изобразява природата и нейната красота. Този тип зелено златно огърлие ви прави много умни и готини.

3. Beaded Колие с ретро цветове:

профилиран колие-с-ретро-colours3

Този тип огърлица изглежда много колоритен, тъй като можете да използвате всеки цвят на мъниста, за да проектирате огърлицата. Между вас можете да използвате златни топки, за да подобрите красотата на огърлицата и да я направите по-привлекателен. Можете да изработите огърлицата в един слой или дори на няколко слоя, според вашия повод и облекло.

4. Колиета Swarovski Crystal Beaded:

swarvoksi кристали ламинат-necklace4

Можете да станете толкова креативни, когато става дума за мъниста. Можете да използвате рисунки от Swarovski кристали за ретро цветове, за да проектирате огърлицата и да дадете желания от вас модел или форма. Тези видове огърлица изглежда много хладно от джинси с тройници или от върховете на растенията при момичета и млади жени.

Вижте още: Обикновени колиета

5. Колие с черни мъниста:

огърлица-с черно-beads5

Тъй като черните мъниста обозначават силата, доминиращата и широко разпространена. Някои хора носят огърлица от черни мъниста, за да покажат характеристиката на черния цвят. Черната мъниста изглежда много уникална и може да се носи както формално. Ако това колие се носи с черно облекло, може да изглеждате по-тънки и сложни, които жените винаги гледат напред. Това е най-добрата черна огърлица.

6. Океан стил Beaded Колиета:

океан стил Дюшеме-necklace6

Тук идва очарователна стилна орехова обичка със стил в океана. Колието е облицовано със сини зърна, за да придаде усещане за вода и е проектирано във формата на вълни. Тя изглежда много бляскава за младите момичета, ако се съберат с красиви рокли. Този тип синьо топчета огърлица може да бъде добър избор да се носят в близост до морски плаж също.

7. Украсени Beaded Колиета:

усукана профилиран necklace7

Този модел на огърлица се създава чрез завъртане на перлите в спирална форма. В тези огърлици можете да използвате мъниста от един цвят или да се смесват и да съвпадат с мъниста с различни цветове дори. Тези усукани гелове за огърлица с всякакви дрехи, които носите и които могат да бъдат добри офис облекла също.

8. Черна и златна гривна Mangalsutra Колие:

черно-злато ламинат-mangalsutra-necklace8

Това колие представлява индийската култура. Колието е изработено в черни и златни мъниста. Тези видове огърлица са символ, че жената е женен. В тази огърлица златните и черни мъниста са задължителни и можете да получите тази огърлица в къси и дълги също. Тя казва, че черните мъниста предпазват новата булка от зли очи също. Това е традиционната златна огърлица.

9. Tribal Оформени Beaded Колиета:

племенен с форма на ламинат-necklace9

Тук идва една огърлица, която е изрязана в племенна форма. В това огърлица се използват различни нюанси на сини мъниста заедно със златни мъниста. Моделът на огърлицата изобразява артистичния завой, а огърлицата е изработена в широк смисъл, което покрива напълно врата ви. Тези видове колие изглеждат много елегантни и са нови в модата.

10. Черни и лилави кристали Beaded Колиета:

черно-лилаво-кристал Дюшеме-necklace10

Комбинацията от черни и лилави мъниста изглежда много привлекателна. Използваната в тази огърлица зърна е от кристали и е изработена по модела, така че да може да бъде подходяща за всяка женска личност. Този вид огърлица изглежда много елегантно може да бъде обединена с небрежно облечени и е част от фънки и готини аксесоар за момичета или жени. Това е добре изглеждащ кристал мъниста огърлица за момичета.

Вижте още: Колие с висулка чар

11. Реколта Threes Strand Кристал Beaded Колиета:

реколта-тройки-верига кристал ламинат-necklace11

Както подсказва името на реколта тези видове колие могат да бъдат предавани от едно поколение на друго. Тази изработка на тази огърлица е много артистична и изглежда много привлекателна. Тази огърлица е проектирана в три направления и би изглеждала много шик с етническо износване, както и формалности също. Носителят на огърлицата ще бъде зареден с комплименти.

12. Колиета с червени корали зърна:

червено-корал-профилиран necklace12

Тъй като червеният е много силен цвят и показва силата и увереността на човека. Обикновено хората, които носят тази огърлица от червени коралови мъниста, инхибират тези качества и ги носят много красиво. Този вид огърлица подобрява красотата на потребителя и изглежда страхотно. Това е популярна огърлица от червени топчета за жени.

13. Златна верига, обвързана с цветни зрънца Колиета:

златна верига навързани-с-цветен-beads13

Тази огърлица изглежда страхотно, тъй като в тази огърлица колоритните мъниста са релефни и са обвързани със златна верига. Веригата също е усукана в цип-шапка, давайки поглед към огърлицата. Този тип огърлица е подходящ както за партита, така и за сватба.

14. Колиета с дизайнерски бижута:

дизайнер Дюшеме-necklace14

Най-добрият начин да направите джаз в стила си и да изглеждате модерно е да носите огърлица от дизайнерски бижута. Както и в тази огърлица, многоцветните мъниста се използват, за да могат да съвпадат с всякакви дрехи. Те изглеждат много прости и елегантни и ви карат да изглеждате стилни и модерни.

Вижте още: Колие висулки

15. Колоритни перли Beaded Колиета:

цветни перли Дюшеме-necklace15

Перлена огърлица изглежда елегантна и когато се изработва с различни цветове от перлата, изглежда, че е много привлекателна. Перлите са много близки до сърцето на жените и перлите с перлите ви правят да изглеждате много елегантно. Тези видове огърлица може да бъде добра офис облекло, както и може да се носи на хладно терени също.

Колие е украшение, което подобрява красотата на жените и ги прави по-привлекателни и очарователни. Обикновената огърлица е един от най-лесните начини да добавите стил към вашия външен вид, тъй като може да бъде създаден и у дома. Обилните огърлици са много търсени, а женските могат да ги носят с голям стил и елан. Смесете и подредете мъничките и създайте елегантно огърлица за врата си.

Изображения Източник: m, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

14 − 13 =