15 Последни дизайнерски колиета в различни метали Stylesatlife

Колиета са много важни в бижутата за жени, тъй като завършват облекло на жена. Колие добавя чар на женската личност и я кара да изглежда допълнително. Дизайнерите са хората, които проектират различни уникални бижута и добавят още красота. Те смесват и подреждат различни метали, камъни и перли, за да създадат изключителна огърлица, която може да бъде оценена и носена от момичета и жени по всяко време и всякакви дрехи също.

най-новите дизайнерски--колиета

Различни видове дизайнерски колиета за момичета и жени:

Има безброй иновативни дизайнерски огърлици, които могат да карат всеки един луд, като го разглеждат. Тук нека разгледаме топ 15 дизайнерски колиета за жени и момичета:

1. Най-новата дизайнерка Ruby Leaf Necklace Set в злато:

дизайнер-рубин и златно листо-колие

Трудно е да се съпротивляваме на този жълт метал, златото и огърлицата, направена от метал, винаги е много очарователна и красива. С този скъпоценен рубин е релефно, което прави огърлицата изглежда автентична и дизайнер. Колието е артистично оформено под формата на лист, което прави огърлицата изключително и шията на потребителя.

2. Многослойни кундани и рубинни дизайнерски златни обеци:

многослойни-дизайнер-злато Kundan-и-рубин-колие

Някои жени в специално като огърлица да се слоеве форма, по този начин този дизайнер огърлица е перфектният избор за тях. Дизайнерите са ги проектирали, използвайки всички благородни метали като злато, рубин и кундан, което дава на човека кралски и елегантен. Тези видове огърлица може да се носи на хладни партита, както и може да бъде сватба и износване.

3. Антични червени и бели дизайнерски колиета за жените:

дизайнер-антично червено-бяло-колие

Тъй като името показва антични, дизайна на огърлицата е наследен преди десетилетия. Тези видове огърлица изглежда страхотно на етнически износване и дори допълват булчински вид също. Зашеметяващата огърлица е изработена в злато в комбинация с червени и бели кундани. Тези знамения са остарели и остават винаги на мода.

4. Дизайнер Кристал Rhinestone Сватбена Колие:

кристално кристал-булчински-огърлица

Перлите са малки камъни и приличат на диаманти и имат очарователен вид, който е направен от стъкло или скъпоценност. Кристалният рингов огърлица изглежда забележително, тъй като огърлицата е оформена във формата на листа f и е идеална за всеки булчински да я носи в сватбения си ден. Колието ще даде на булката изключителен външен вид и ще я накара да изглежда доста в очите на всички.

5. Жълта и златна дизайнерска перла Колие:

дизайнер-жълто-златно и седеф-колие

Тъй като огърлицата изглежда много проста, елегантността на златото може да бъде заловен само с обикновена огърлица и ако перлите са обесени на ръбовете, тя го прави да изглежда чудесно парче. Колието не изисква повече проектиране, което изглежда перфектно. Този тип огърлица може да се носи от млади момичета, като по този начин ги прави очарователни и привлекателни.

Виж повече: Комплект колиета

6. Обикновено дизайнер златна пластирана перла колие:

дизайнер-позлатен седеф-колие

Комбинацията от злато с перли е изключителна. Перлите с диаманти изглеждат кралски, величествени и много красиви. Тук белите перли са обсипани със специфичен модел и форма, което я прави много привлекателен за очите, а носителят на тази огърлица ще бъде натоварен с комплименти.

 7. Очарован дизайнерски колие за момичета:

запленена-дизайнер-колие

Тук идва чудесно дизайнерско огърлие, което може да се носи в различни сфери на живота, което ви прави изключителни и уникални в тълпата. Този тип дизайнерски колиета биха изглеждали доста и на млади момичета, тъй като могат да бъдат обединени със западни или casuals екипировки също така, което прави от вас да изглеждате хладно и стилно.

8. Синьо сапфир дизайнерски колиета:

дизайнер-синьо-сапфир-колие

Диамантите винаги са пенливи и ако е син сапфир, тогава огърлицата трябва да изглежда от света. Синият сапфир има голямо разнообразие от синьо, като тъмно синьо, индиго и т.н. и в тази огърлица широко се използват различни цветове от син сапфир, което го прави изумително и изключително. Колието има богат външен вид и дава на човека пълен външен вид.

9. Най-новото дизайнерско златно колие за сватба:

последна-дизайнер-златно колие

Тук идва най-новата дизайнерска огърлица, предназначена за злато. Появата на огърлицата е много модерна и прави носещия изглежда стилен, модерен. Артистичният висулка, изпъкнал между огърлицата, увеличава красотата на огърлицата на много гънки, което го прави чудесен и изключителен.

10. Дизайнер Кундан Колие в злато:

дизайнер-Kundan-колие

Kundan бижута дизайни са много в търсенето от древни времена, тъй като изглежда страхотно и дава персона кралски и класа вид. Изкуството в огърлицата го прави фантастично и може да бъде добро сватбено облекло, както и да го носите на хладни партита също.

Виж повече: Колие от платинена верига

11. Дизайнер Емайлирани покрити Butterfly форма Колие:

дизайнер-емайл покритие-пеперуда-форма-огърлица

Красивото огърлица има широка златна верига, на която красива, красива пеперуда е релефна с ослепителен ефект. Пеперудата има искрящо емайлово покритие и накрая малките перли са обесени, което затруднява кой да каже не тази дизайнерска огърлица. Този вид огърлица може да се носи и от малки и млади момичета.

12. Елегантно златно дизайнерско колие:

дизайнер-елен-образен-златно колие

Елен е грациозно да погледне и има красотата на формата под свободата. Еленът символизира любовта, благодатта, красотата и плодородието, всички характеристики, които са под жената. Дизайнерските огърлици изглеждат прохладни и модерни за младите момичета и ги карат да изглеждат стилни пред своите приятели и колеги.

13. Огърлици дизайнерски колиета за булчински:

дизайнерски булчински-удушвач-колие

Хокерите са тежко изглеждащите огърлици, които са изработени със скъпоценни или полускъпоценни камъни с диаманти или кундани, за да дадат на огърлицата небесен и кралски вид. Този вид огърлица е идеална за булката да я носи на сватбения си ден и те дори са носени от известни личности, за да им се даде богиня.

14. Дизайнерска обелена количка с паун:

дизайнер-паун-образен-колие

Жизнената употреба на камъни и невероятната концепция за ярки цветове правят тази огърлица невероятна и затруднява да се каже не на този вид ексклузивно огърлица. Изработката на тази огърлица е блестяща и оставя хората безмълвна. В огърлицата цялото проектиране се извършва от студено злато, което го прави красиво парче дизайнерско огърлие.

Виж повече: Златна колие за мъже

15. Дизайнер Традиционна Перла със Златна Колие:

дизайнер-традиционен перла и златно колие-

Комбинацията от злато и бисери е абсолютно изключителна, тъй като жълтото и бялото ви карат да се чувствате чисти и божествени. Дизайнът и моделът на огърлицата са небесни, а начинът, по който перлите се оформят, правят в определен шаблон, подобрява визуалността на огърлицата. Малките перли, окачени на ръбовете, правят огърлицата очарователна и традиционна.

Най-важното орнамент при гледането на жени е огърлицата, а ако огърлицата е дизайнерка, тогава какво друго може да поиска някой. Чрез носенето на дизайнерски огърлици можете да създадете впечатление пред приятелите си и да изглеждате елегантно, различно от другите. Можете да рок партито и да има собствено изявление за стил. Време е да промените гардероба си и да добавите към него някои стилни дизайнерски огърлици.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16.

Leave A Comment

− 1 = 6